0 items
€ 0,00 totaal
Kassa Aanmelden
Item toegevoegd aan uw winkelwagentje

Onze Troeven

Bij Juwelier Gallet-Claeys kan u rekenen op een uitgebreide en zorgvuldige dienstverlening die gekenmerkt wordt door jarenlange ervaring, creativiteit en duurzame kwaliteit. Met kennis van zaken en gedreven door onze passie voor ons vak staan we steeds voor u klaar met vakkundig advies en uitstekende service.

 

Aanpassen, reinigen en herstellen van juwelen en sieraden

Naast het ontwerpen en vervaardigen van juwelen op maat kan u ook bij ons terecht voor diverse aanpassingen en herstellingen van juwelen en horloges. Ons atelier staat in voor het nauwkeurig en professioneel aanpassen, herstellen en vervangen van juweelonderdelen. Wij staan ook in voor het terugplaatsen of herzetten van losse stenen of parels, het oprijgen en reinigen van parelkettingen en het grondig schoonmaken van zowel sieraden als horloges. Zo schitteren uw juwelen terug als nieuw!

 

Herstellen van uurwerken en klokken

Gallet-Claeys is tevens een gediplomeerd en ervaren horlogehersteller. Wij herstellen elk type uurwerk of klok. Antieke klokken en horloges worden door ons vakkundig en op authentieke wijze hersteld. Een garantie van drie maanden wordt op elke herstelling gegeven. Ook voor het vervangen van horlogeglaasjes, horlogebandjes of batterijen kan u bij ons aankloppen. Zelfs als u het horloge niet bij ons aankocht. Horlogearmbanden en batterijen worden altijd vervangen terwijl u wacht.
 

Graveren van juwelen, horloges en accessoires

Met onze computergestuurde graveermachine graveren wij alles voor u; van ringen tot uurwerken over balpennen en medailles en van tekst over logo’s en zelfs fotoafbeeldingen. Dit kan uitgevoerd worden op allerlei materialen gaande van metaal over glas, kunststof en plexi. Twijfelt u over de mogelijkheden van uw gravure? Contacteer ons snel of kom langs in onze winkel.
 

Oorgaatjes prikken

Oorgaatjes prikken gebeurt pijnloos, geruisloos en hygienisch.
Doordat er niet "geschoten" wordt, is er geen beschadiging aan de huid. De huid gaat gewoon uiteen als de stift van de oorbel gezet wordt; hierdoor is er geen weefsel beschadiging.

Kinderen verwachten een "knal", doordat de ouders nog het pistooltje van vroeger kennen. Deze "knal" blijft uit, omdat er niet "geschoten" wordt, maar de oorbel wordt gezet.

U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen :

  • De titanium collecite; variërend van een bolletje, een steentje of een ringetje.
  • De gouden collectie; meer dan 24 modellen alles leverbaar in 14- of 18 karaat goud.

  • De stalen collectie; variërend van een bolletje, een bloemetje, novelty's, ...

  • De kindercollectie; variërend van een lieveheersbeestje tot en met de absolute topper : de daisies.Gallet-Claeys is lid van ARS NOBILIS, de Belgische Federatie voor Juwelen en Uurwerken. Deze vereniging bewaakt nauwlettend de kwaliteitsnormen en vakkundigheid van al haar leden en verzekert u als klant van een juweel of uurwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in de Belgische juweel- en uurwerkindustrie.